Українська правда

TF1: "Кірша" ідеально підходить для збірної Франції

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2012, 15:28

Тренувальна база ФК "Шахтар" - "Кірша", розташована неподалік Донецька, на Сході України, має усі умови для того, щоб національна збірна Франції готувалась до матчів Євро-2012 і перемагала.

Про це нещодавно повідомили журналісти аналітичної програми "Telefoot" на першому каналі Франції.

У програмі на "першій кнопці" зазначається, що тренувальний центр має всі умови і сервіси для футбольної підготовки команди збірної Франції, яка обрала "Кіршу" місцем проживання під час турніру.

Завдяки багатофункціональності, акценті як на спортивній складовій, так і на зоні релакс, ведучі програми назвали базу "Шахтаря" на голову вищою, ніж тренувальний центр, який обрали французи в ПАР під час ЧС-2010. Тоді, як відомо, Федерацію футболу Франції і головного тренера збірної критикували за надмірну вишуканість умов, вибір п’ятизіркового комфорту, що позначилось на тренуванні і підготовці команди.

"У Донецьку збірна матиме все – чудове тихе місце розташування, готові кімнати для проживання, комфортні і оснащені всім необхідним, достойну спортивну і медичну частини бази, зону відпочинку – це все, що потрібно футболістам для перемоги", - наголосили в програмі TF1.

Погодився з аналітиками і масажист ФК "Шахтар" Клеман Азар, який в програмі телеканалу RMS висловлює переконання, що клубная база лідерів українського футболу якнайкраще підходить для успішного виступу його співвітчизників під час Євро-2012.

Клеман розповів, що на "Кірші" сьогодні можуть розміститись найкращі команди світу – адже тут є все для повноцінних тренувань, а також для процесу відновлення після матчу, пише УКРАЇНА-2012.