Українська правда

Колесніков: Питання цін на готелі вирішимо до кінця квітня

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2012, 13:34

Міністерство інфраструктури України завершує переговори з однією з бюджетних авіакомпаній щодо доступу на український ринок, зокрема, для здійснення перевезень вже й під час футбольного чемпіонату Євро-2012.

На переконання віце-прем’єр-міністра України – міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, дешевий переліт з Європи до України має позначитися й на цінах, які встановили вітчизняні готельєри на період турніру.

Адже наразі іноземцям буде вигідніше кілька разів прилетіти, а ніж проживати в українських готелях.

"Ми завершуємо підписання договору з однією із бюджетних авіакомпаній щодо доступу на український ринок. І тепер усі вболівальники зможуть підрахувати скільки їм коштуватиме переліт в обидві сторони на кожен матч чемпіонату і вартість проживання у готелях. Ця сума буде на користь авіації. Думаю, з цього моменту ціни на готелі повинні різко піти донизу", – пояснив Борис Колесніков.

Так, квиток з Лондона до Донецька в обидві сторони коштуватиме 300 доларів США, а сам переліт займе у вболівальників 3,5 години.

"Англія зіграє в Україні щонайменше три групові матчі, на це піде 900 доларів. Відповідно, якщо готелі коштуватимуть більше 200 доларів за добу проживання, то перебування в Україні фанам обійдеться набагато дорожче, аніж приїжджати окремо на кожен матч. Думаю, що це доволі швидко "охолодить" наші готелі", – підкреслив віце-прем’єр-міністр.

За словами Бориса Колеснікова, питання високих цін на готелі під час чемпіонату Євро-2012 буде вирішене вже до кінця квітня, пише unn.com.ua.