Українська правда

Колесніков: Аудиторія матчу "Динамо" - "Дніпро" свідчить про інтерес до Євро

Сергей Шемшученко — 22 березня 2012, 20:44

Україна за 1,5-2 роки підготовки до Євро-2012 продемонструвала унікальні темпи будівництва, яких не досягала жодна інша країна за такий період.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, виступаючи на засіданні Міжурядового польсько-українського комітету з питань підготовки та проведення Євро-2012, повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

"За цей час були побудовані чотири сучасні аеропорти і два стадіони. Початок експлуатації НСК "Олімпійський" став відповіддю всім тим скептикам, які стверджували, що об’єкти, споруджені до Євро, не користуватимуться попитом", - сказав він.

"Яскравим прикладом цього став останній матч на НСК – поєдинок 22-го туру чемпіонату України "Динамо" - "Дніпро", який зібрав більш як 68 тисяч футбольних фанів", - підкреслив Колесніков.

Підсумовуючи результати підготовки України до Євро-2012, Віце-прем'єр-міністр відзначив високу готовність Львова. У цьому місті, за його словами, не залишилося жодних зон ризику для єврочемпіонату.

"Стадіон "Арена Львів" експлуатується. На ньому залишилася незначна робота, яка передусім пов’язана з підготовкою медіа-центру", - цитує Колеснікова 2012ua.net.