Українська правда

"Помаранчеві" займатимуть відразу два харківських готелі

Сергей Шемшученко — 31 січня 2012, 12:50

Офіційна група збірної Нідерландів буде прилітати до Харкова напередодні своїх матчів 9, 13 і 17 червня, для її розміщення вибрані "Superior Hotel", а також попередньо – база в "Сонячному".

Про це в ході прес-конференції повідомив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, інформують у Харківській облдержадміністрації.

"З посиланням на директора Футбольної Асоціації Королівства Нідерландів пана Берта ван Ооствейна повідомляю, що є група VIP-гостей – офіційних спонсорів збірної Нідерландів: ING, Pricewaterhousecoopers, Heineken та ін. в кількості 100 осіб". - почав він.

"Половина цих гостей буде жити в "Superior Hotel", друга половина попередньо – на базі в "Сонячному". Також, за інформацією менеджера збірної Нідерландів Ханса Йорнтсма і керівника голландської туристичної компанії "ОАД Груп", яка займається розміщенням збірної Нідерландів, пана Гвідо Заале, збірна Нідерландів буде прилітати за день до матчу в Україну". - продовжив Сапронов.

"Три рази вони будуть зупинятися в "Superior Hotel", заїжджаючи за день до матчу, перед матчем будуть виїжджати на стадіон, а потім летіти на базу в Кракові", – додав він.

Також він підкреслив, що розміщення всіх гостей Євро-2012 в Харкові буде організовуватися централізовано, через туристичну фірму, яка уклала контракт з УЄФА.

"Все розміщення веде англійська туристична компанія TUI, з якою в УЄФА підписаний контракт на розміщення, а також її представництво в Україні. По суті, ця компанія продає всі харківські готелі, які задіяні у програмі Євро-2012", – цитує заступника керівника області 2012ua.net.