Українська правда

Поліцейські країн-учасниць Євро зберуться у Києві

Сергей Шемшученко — 31 січня 2012, 11:30

16 лютого в Києві відбудеться семінар за участі представників правоохоронних відомств країн-учасниць майбутньої першості континенту з футболу, міжнародних поліцейських організацій (зокрема, Інтерпол, Європол), місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" та УЄФА.

Як поінформував заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, учасники заходу обговорять питання безпеки та охорони правопорядку під час чемпіонату.

"16 лютого у Києві відбудеться міжнародна конференція представників поліцейських відомств країн-господарів та країн-учасниць ЄВРО-2012, а також транзитних держав", – сказав заступник міністра.

Загалом на конференцій "Безпека чемпіонату Євро-2012" будуть присутні поліцейські 21 країни. Представники МВС України розкажуть про облаштування робочих місць для поліцейських з інших країн, які працюватимуть в Україні під час Євро-2012.

"Ми готуємо 40 робочих місць у МВС. Це буде оперативний штаб, оснащений комп’ютерною та відеотехнікою. До 1 травня все буде готово", – зазначив Віктор Ратушняк, пише УНН.