Українська правда

Фан-зона Євро буде у центрі Львова

Сергей Шемшученко — 29 грудня 2011, 14:40

29 грудня на сесії депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу "Про організацію та проведення офіційної фан-зони для перегляну матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року" у Львові на проспекті Свободи.

ЛКП "Агенція з підготовки міста Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012 року" розмістить фан-зону на проспекті Свободи від будинку №11 до будинку №43. Фан-зона діятиме тут з 8 червня до 6 липня.

Також агенція згідно з ухвалою отримає право долучити до організації фан-зони підприємства і організації різних форм власності, укласти з ними договори на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності.

Агенція повинна рекомендувати міському управлінню міліції забезпечити дотримання громадського порядку безпеки громадян під час роботи фан-зони, головному управлінню МНС в області - забезпечити дотримання пожежної безпеки, управлінню охорони здоров’я міста – надання невідкладної медичної допомоги в місцях роботи фан-зони.

Відповідальність за пожежну безпеку, стан технічного обладнання, громадський порядок і безпеку громадян під час роботи офіційної фан-зони згідно з ухвалою покладено на агенцію та підприємства, які з нею співпрацюватимуть, повідомляє zaxid.net.