Українська правда

Суркіс не буде впливати на термін дискваліфікації Руні

Сергей Шемшученко — 4 грудня 2011, 11:50

Президент ФФУ Григорій Суркіс виключає свій вплив на рішення УЄФА щодо розгляду апеляції Англійської футбольної асоціації відносно рішення КДК УЄФА про триматчеву дискваліфікацію Вейна Руні.

Англійці сподіваються на пом'якшення покарання, що дозволить футболісту зіграти бодай один матч на груповій стадії Євро-2012. Свій третій поєдинок "Леви" зіграють проти господарів Євро українців.

"Я поважатиму будь-яке рішення щодо дискваліфікації Руні і як президент ФФУ я не впливатиму на нього. Я завжди розглядаю подібні питання філософськи", - сказав віг.

"Я вдягнений ніби у дві сорочки - в одній я президент ФФУ і всім серцем підтримую збірну своєї країни, в іншій - я член Виконавчого комітету УЄФА. Я підтримаю будь-яке рішення функціонерів УЄФА. Я знаю, що це буде послідовне рішення. Я не хочу говорити більше про те, на що я не маю впливу", - прокоментував Григорій Суркіс The Guardian.

Розгляд апеляції на дискваліфікацію Руні відбудеться 8 грудня. Планується, що футболіста збірної Англії підтримає головний тренер команди Фабіо Капелло, пише 2012ua.net.