Українська правда

Збірна України двічі зіграє проти збірної Латвії

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2011, 18:01

У ході підготовки до другого етапу відбору на чемпіонат світу-2012 з футзалу збірна України проведе два товариських матчі проти збірної Латвії.

Ігри відбудуться 27-28 листопада в ризькому Олімпійському спортцентрі (початок першого матчу - 21:30, другого - 19:30), пише сайт АМФУ.

У нинішньому скликанні збірної Латвії представлені сім футзалістів ризького "Нікарса", троє - зі столичної "Раби", двоє гравців - з кіпрського клубу "Сіті футзал", по одному - з ризької ISMA і кіпрської "Омонії".

СКЛАД ЗБІРНОЇ ЛАТВІЇ:

воротарі: Айгарс Бондарс ("Раба"), Дмітрій Добровольскій ("Нікарс");

польові гравці: Вадім Атаманюк, Ігор Дацко, Олег Матвєєв, Вадім Ляшенко, Алєксандр Жуков, Андрєй Шустров (усі - "Нікарс"), Максім Сєнь, Дмітрій Яковлєв (обидва - "Раба"), Ігор Лапковскій (ISMA), Андрєй Алексєєв ("Омонія" Кіпр), Сєргєй Нагібін, Артьом Колєсніков (обидва - "Сіті Футзал", Кіпр).

Відзначимо, що до складу збірної України не потрапив жоден з гравців івано-франківського "Урагану", який після трьох непростих матчів елітного раунду Кубку УЄФА повернувся до Івано-Франківська лише 22 листопада. Кістяк нашої команди сформований з гравців харківського "Локомотива" і львівської "Енергії".

СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ:

воротарі: Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко (обидва - "Локомотив");

польові гравці: Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Олександр Сорокін, Сергій Журба, Віталій Кісельов (усі - "Локомотив"), Валерій Легчанов, Євген Рогачов, Сергій Чепорнюк, Денис Овсянніков, Максим Павленко, Степан Струк (усі - "Енергія"), Валерій Замятін ("Єнакієвець").

Між собою Латвія і Україна зустрічалися 4 рази, у всіх випадках перемагали "синьо-жовті". У 2000-му в Андоррі Латвія була розгромлена з рахунком 1:10, в 2007-му у Львові в товариських матчах - 1:7 і 0:5, а в лютому цього року на турнірі в Баку - поразка з рахунком 1:5.