Українська правда

Антикорупційне бюро зацікавилось реконструкцією арени в Познані

Сергей Шемшученко — 20 червня 2011, 15:35

Польські спецслужби шукають докази порушень при модернізації Міського стадіону в Познані, на якому за рік відбудуться матчі польського-українського Євро-2012.

Агенти Центрального антикорупційного бюро провели обшук в офісі Головного управління будівельного нагляду, Познанського осередку спорту і рекреації, а також чотирьох приватних фірм, пов'язаних із ремонтом арени, який завершився минулого року.

Речник Центрального антикорупційного бюро Яцек Добжинський розповів Польському радіо, що агенти виконують постанову прокуратури.

"Агенти мають знайти та забезпечити документи, що стосуються модернізації Міського стадіону. Це - продовження наших вчорашніх дій, коли Центральне антикорупційне бюро проводило обшук в офісах п'яти познанських установ", - заявив речник.

На початку квітня Центральне антикорупційне бюро повідомило Апеляційну прокуратуру в місті Познань про підозру скоєння злочину при встановленні освітлення на стадіоні.

На початку червня до Окружної прокуратури в Познані потрапили чергові два повідомлення, які стосуються тендеру на проведення ремонтних робіт та невідповідного розпорядження майном, пише 2012ua.net.