Українська правда

Міжнародні фахівці ознайомилися зі станом підготовки українських правоохоронців до Євро

Сергей Шемшученко — 11 травня 2011, 20:16

У Міністерстві внутрішніх справ України відбулася зустріч групи експертів з футбольної безпеки з кількох європейських країн із працівниками міліції, відповідальними за безпеку під час проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.

Міжнародна група експертів "Think Tank" привезла в Україну передовий досвід і напрацювання у галузі гарантування безпеки при проведенні футбольних матчів. До її складу входять 20 спеціалістів з 12 країн Європи.

Україну в експертній групі представляє відділ з питань безпеки міжнародних масових заходів Робочого апарату Укрбюро Інтерполу, який виконує функції Національного футбольного інформаційного пункту України.

Під час зустрічі фахівці ознайомилися з презентаціями українських і польських експертів щодо стану підготовки правоохоронних органів держав до проведення Євро-2012.

Експерти перебуватимуть в Україні два дні, у планах делегації - відвідання одного з футбольних матчів, що проходитиме у столиці, аби оцінити рівень гарантування безпеки на спортивній арені, а також запропонувати корисні ідеї, втілені у європейській спортивній практиці, повідомили ukrinform.ua в Управлінні зв'язків з громадськістю МВС України.