Українська правда

Брати Клички стали Друзями Євро-2012

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2010, 13:46

Сьогодні в Києві було представлено нових Друзів Євро-2012 - легендарних українських боксерів Віталія та Володимира Кличків. На церемонії, яка відбулась в офісі Місцевого організаційного комітету, були присутні Віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков, директор турніру Маркіян Лубківський, операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

Як зазначили брати Клички, наразі основними суперниками для них є проблеми в підготовці країни до Євро-2012. Вони підкреслили, що кожен з українців має думати не про те, що дасть йому Євро, а про те, що він може зробити для чемпіонату.

"Я хочу, щоб чемпіонат Євро-2012 став переможним для України в усіх розуміннях - спортивному, політичному та економічному. Сьогодні, офіційно ставши Другом Євро", розумієш, що це не лише почесно, а й дуже відповідальна місія - щоденна праця. Брати Клички докладуть максимум зусиль для того, щоб чемпіонат пройшов на найвищому рівні і Україна прийняла гостей з усього світу", - сказав старший з братів, Віталій.

В свою чергу, Володимир Кличко заявив, що мріє, щоб у гостей, які завітають до України під час турніру, було відчуття того, що вони приїхали до друзів, і відчуття домашньої атмосфери.

"Для мене велика честь, що коло друзів ширшає, що до людей, які примножують світлову славу України долучилися брати Кличко", - відзначив Віце-прем'єр Борис Колесніков.