Українська правда

Усі українці виступили вдало, за винятком Деркача - тренер збірної України

Сергей Шемшученко — 15 лютого 2010, 00:41

Старший тренер чоловічої команди України з біатлону Микола Зоц вважає, що у спринтерській гонці на 10 км, усі українці виступили вдало, за винятком В`ячеслава Деркача.

"Звісно, є позитивні моменти, є негативні, але загалом вважаю, що всі наші біатлоністи, за винятком В'ячеслава Деркача, виступили добре.

Завдяки погодним умовам, які сьогодні встановилися у Вістлері, у нас була реальна можливість взяти медаль. Втім, скористатися нею, на жаль, не вийшло, оскільки наша головна надія Андрій Дериземля не впорався із стріляниною. Але апетит приходить під час їжі - це лише перша чоловіча гонка цієї Олімпіади.

Дуже добре - з нулями - відпрацював Сергій Сєднєв, хоча йому більш, ніж іншим нашим спортсменам не пощастило з погодою під час заїзду. Сергій біг у самий розпал снігової заметілі, тож лижі працювали гірше. Якщо б не це, місце у 10-ці або одразу за нею виборов би точно. Сергію Семенову теж поставив би "добре". Як для першої олімпійської гонки у житті, результат непоганий", - цитує Зоца прес-служба НОК України.