Українська правда

Українська команда двічі програла у Кубку Європейських чемпіонів

Сергей Шемшученко — 8 грудня 2009, 19:54

Українська команда "Перемога" двічі програла у Кубку Європейських чемпіонів з греко-римської боротьби, який проводився у Новосибірську.

Спершу українці поступилися турецькому "Аскі", а потім сербському "Партізану". Переможцем турніру став "Партізан", який у фіналі переміг російський клуб Кареліна.

"Перемога" (Україна) - "Аскі" (Туреччина) - 2:5

"Перемога" (Україна) - "Партізан" (Сербія) - 1:6

"На такий турнір збираються найсильніші спортсмени. Наш клуб "Перемога" вперше бере участь у подібному турнірі. Кубок об'єднав країни світу, в яких греко-римська боротьба добре розвинена. Усі сутички були напруженими" - каже Сергій Чижов, тренер українського клубу в коментарі сайту Федерації спортивної боротьби Росії.

"Коли ми їхали на цей Кубок, думали що найбільш небезпечними суперниками будуть господарі килима, але за підсумками минулих поєдинків зрозуміли, що перемогти може кожна з чотирьох команд. Турки привезли основний склад збірної, і в росіян в команді Олімпійський чемпіон. Наскільки я знаю, Сербія до останнього моменту не було укомплектована повністю, а в підсумку, у них вийшов сильний склад", - додав Чижов.