Українська правда

Сеуканд: "Керамін" виглядав зліше та швидше

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 15:33

Мінський "Керамін" у матчі проти київського "Сокола" виглядав зліше та швидше порівняно із минулою зустріччю суперників.

Про це після матчу заявив головний тренер киян Олександр Сеуканд.

"Нам хотілося перервати цю невдалу мікросерію. Після матчу я подякував хлопцям за терпіння - гра вийшла важкою. "Керамін" у порівнянні з нашою зустріччю в Мінську виглядав зліше, швидше. Тепер я з нетерпінням чекаю листопадової паузи, щоб хлопці відновили втрачені психологічні та фізичні кондиції. У нас як і раніше багато травмованих", - сказав тренер київського клубу.

Сеуканд також пояснив, чому другий матч поспіль на трибунах сидить Литвиненко.

"Це організаційна нестиковка. Віталій мав грати ще з "Шахтарем". Але ми просто не встигли дозаявити його за 24 години до матчу. Річ у тому, що регламент вимагає підтвердження стану здоров'я гравця перед його дозаявкою. У Литвиненко з цим все гаразд, але в суботу та неділю, на жаль, не працюють медустанови", - розповів тренер.

За словами Сеуканда, захиснику "Сокола" Дмитру Толкунову зашили лікоть.

"Думаю, що до наступного матчу він буде гаразд. Тільки почав кататися Побєдоносцев, питання по Аверкіну відкрите - йому потрібно дуже дорогий наколінник. Пастух приступить до тренувань у найближчий час, а у Гніденка під час тренування стався рецидив пошкодження гомілки", - додав він.

Тренер пояснив, чому після першого періоду відправив Дьяченка у третю ланку:

"Він не міг знайти себе в тому поєднанні, хоча я розраховував на це, адже Юра майстерний гравець. Думаю, що переведення в першу трійку Матвійчука підсилило нашу гру", - наводить слова тренера сайт "Сокола".