Українська правда

Квитки на Україна - Греція в інтернеті з п'ятниці

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 13:24

Придбати квитки на матч Україна - Греція в інтернеті можна буде починаючи з цією п'ятниці, 30 жовтня.

Про це на прес-конференції у Києві повідомив генеральний директор компанії "Україна Футбол Інтернешл" Олег Шкрьоба, інформує кореспондент "Чемпіона".

На дані одного паспорту можна буде придбати не більше чотирьох квитків, а понад 4 місце на "Донбас Арені" можна буде оформити у вигляді колективної заявки. Прийом таких заявок триває до 8 листопада, причому фірма-заявник має надіслати документи на бланковому папері підприємства та з підписом уповноваженої особи.

Також для оформлення колективної заявки необхідно вказати відповідальну особу та її контактний номер й надати копії свідоцтв про державну реєстрацію та платника податку. "В разі відсутності цих документів заявка не буде розглядатися", - наголосив Шкрьоба.

В разі позитивного рішення щодо заявки, буде виставлений рахунок, який має бути оплачений протягом двох днів. Отримати квитки можна буде у Будинку футболу з 12 по 18 листопада.

Одиночні покупці (до 4 квитків) зможуть забрати перепустки на матч у касах "Донбас Арени" у день гри (18 листопада). При собі необхідно мати оригінал паспорта та підтвердження про оплату.

Сайт для придбання квитків - ufi.com.ua.