Українська правда

Михайличенко: Не бачив жодного матчу Греції

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 13:01

Головний тренер збірної України з футболу Олексій Михайличенко ще не бачив жодного матчу збірної Греції, яка є суперником України у плей-офф відбору до Чемпіонату світу.

Про це наставник "синьо-жовтих" повідомив на прес-конференції у Києві, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Не скажу, що бачив багато матчів греків у цьому відбірному циклі. Але зараз ми вже зібрали всі матеріали і всі їх матчі у групі. Будемо дуже серйозно готуватися", - сказав тренер.

"Давати оцінку, хороший чи поганий варіант Греція, напевно, треба журналістам. У нас просто йде робота", - додав він.

"Так, ми перебуваємо дуже близько за рейтингом - греки - 16-ті, ми - 22-гі. Це єдина пара, яка, за оцінками, має рівні шанси - 50 на 50. Все буде залежати від того, як ми зможемо проявити свої кращі якості. На цьому етапі немає слабких суперників і це цілком зрозуміло. Греція має титул чемпіона Європи - це дуже багато значить", - наголосив Михайличенко.

За його словами, суперники України вміють не тільки добре грати, але й вміють перемагати. "Те, що греки були не проти вийти на нас, теж про щось каже", - переконаний український фахівець.

"Будемо готуватися і грати, це дуже важливі матчі. Варіанти "зручний-незручний" були би, якби випала Мальта або Люксембург :) або ще щось. Але це не той випадок", - сказав він.