Українська правда

Харківську область проінспектував виконавчий директор Євро-2012

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2009, 11:01

1-2 вересня Харківську область відвідав з інспекційним візитом виконавчий директор Євро-2012 Мартін Каллен.

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Стороженко, пише офіційний сайт Харківської обласної державної адміністрації.

"Мартін Каллен досконально ознайомився із стадіоном "Металіст" і його інфраструктурою, а також безпекою і рівнем комфортності цієї спортивної споруди. Виконавчий директор Євро-2012 перевірив відповідність параметрів стадіону нормативам й вимогам УЄФА", - сказав Сергій Стороженко.

За словами заступника керівника області, Олександр Ярославський детально проінформував високого гостя про фактичний стан справ й потім ознайомив його з готельною інфраструктурою Харкова і низкою об'єктів, які можуть бути використані під час проведення в Харкові матчів фінальної частини Євро-2012.

"Після завершення програми візиту вони висловили задоволення прогресом, досягнутим у Харкові у всіх напрямах підготовки до Євро-2012. При цьому було особливо наголошено на якості та динаміці будівництва стадіону "Металіст", а також роботах, пов'язаних з підготовкою готельного господарства міста та розміщенням учасників і гостей чемпіонату", - додав він