Українська правда

Клочкова та Силантьєв запланували ще кілька майстер-класів

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2009, 15:40

Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова та срібний призер Олімпіади Денис провели майстер-клас з плавання на дитячому пляжі в київському Гідропарку.

Охочих послухати поради від знаменитих плавців зібралося не менше п'ятдесяти - від зовсім маленьких до підлітків.

Перед водними процедурами всі вони старанно провели розминку. Звичайно, маленькі доріжки, відведені для майстер-класу, були не в змозі вмістити всіх охочих.

Однак дітей це не зупинило. Отримавши декілька порад від Яни і Дениса, вони з ентузіазмом втілили їх у життя на воді. Задоволення від процесу навчання отримали не тільки діти, але й титуловані тренери.

"Звичайно, приємно, коли дитина приходить, спочатку боїться, а потім вже може добре плаває. Я сам в шість років навчався плавати. Боявся. Якось мені палицю не дали, так я сильно кричав", - говорить Денис Силантьєв.

Якщо Силантьєв у майбутньому бачить себе тренером, то Яна Клочкова поки не готова ділитися своїм досвідом. Жартує, що навіть рідного племінника не може навчити плавати.

Однак, на дитячий пляж у гідропарк Яна обіцяє повернутися. Протягом серпня разом з Денисом вони проведуть ще декілька майстер-класів, пише sportclub-isd.com.