Українська правда

Вукоєвіч: Хорватії не варто сподіватися на ляпи П'ятова

Сергей Шемшученко — 5 червня 2009, 11:25

Збірній Хорватії не варто сподіватися на помилки воротарьскої лінії національної команди України у матчі відбору до ЧС-2010 у Загребі. Про це заявив Огнен Вукоевіч - хавбек команди Славена Біліча та Валерія Газзаєва.

"Всі троє дуже солідні голкіпер - нічого екстраординарного, але на ляпи розраховувати не варто. Українські клуби ніколи не купують іноземних воротарів, так що судіть самі", - прокоментував гру голкіперів збірної гравець "Динамо".

За словами футболіста, перший сезон у київському клубі для нього вийшов дуже успішним - "Динамо" виграло національний чемпіонат та далеко пройшло в Європі. "Тепер я у складі нашої збірної, і ми налаштовується на матч з Україною", - додав Вукоєвіч.

Хорватський легіонер київського клубу також переконаний, що Мілевського і Алієва, яких хочуть бачити у великих європейських клубах, президент "Динамо" Ігор Суркіс нікуди не відпустить. "Адже вони на двох забили понад тридцять м'ячів за сезон. А Алієв так взагалі входить у п'ятірку найкращих виконавців "стандартів" у Європі", - наводить слова футболіста Террикон з посиланням на Glas Istre.