Українська правда

Прапорщик Омельчук виграв Кубок України зі стрільби з пневматичної зброї

Сергей Шемшученко — 27 січня 2009, 15:44

У Львові 25 січня завершилися змагання за Кубок України зі стрільби з пневматичної зброї та чемпіонат України з кульової стрільби серед юнаків, повідомляє ЗІК.

Переможцем змагань зі стрільби з пневматичної зброї та володарем кубку України став представник Центрального спортивного клубу Збройних Сил України прапорщик Олег Омельчук. Виконуючи вправу ПП-3 - 60 пострілів з пневматичного пістолету з відстані 10 метрів, він встановив абсолютний рекорд України.

Другу сходинку посів спортактивіст Центрального спортивного клубу ЗС України Олег Оверченко за виконання вправи ГП-6 - 60 пострілів з відстані 10 метрів з пневматичної гвинтівки. Третіми стали спортсмени Центрального спортивного клубу ЗС України прапорщик Наталя Омельяненко та солдат служби за контрактом Ольга Болонна, які, відповідно виконали вправи ГП-4 та ПП-2.

Загалом у цих двох змаганнях взяло участь близько 240 спортсменів з 22-х регіонів України. Позмагалися в стрільбі і знані армійські стрільці, серед яких заслужені майстри спорту України майор Леся Леськів та капітан Олександр Петрів, майстри спорту міжнародного класу лейтенант Наталя Кальниш, прапорщик Денис Чумаченко, старші солдати військової служби за контрактом Юлія Коростильова та Дмитро Амелін.