Українська правда

Стадіон СКІФ у Львові реконструюють до Євро-2012 як тренувальне поле

Сергей Шемшученко — 27 січня 2009, 11:22

Проект реконструкції стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури на вул. Черемшини, 17 відкритий для внесення пропозицій та зауважень мешканців. З 23 січня до 25 лютого триває громадське обговорення реконструкції стадіону, який має стати тренувальним полем до Євро-2012. Про це ZAXID.NET повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Львів'яни можуть висловити своє бачення реконструкції стадіону, зведення основних об'єктів та облаштування довколишньої території. Ознайомитися з проектом можна за адресою: вул. Костюшка, 11, а подавати пропозиції потрібно у відділ громадського партнерства управління "Секретаріат ради" (каб. 539).

23 лютого у Львівській міській раді відбудуться громадські слухання проекту реконструкції стадіону СКІФ на вул. Черемшини, 17. Реконструкцію стадіону планують проводити відповідно до вимог УЄФА. В проекті передбачено влаштувати 8 легкоатлетичних доріжок, збудувати нові криті (3 600 місць) і відкриті трибуни (до 5 000 місць) та корпус загального призначення з вбудованим паркінгом. Також для обслуговування команд заплановано окремий корпус з відповідними приміщеннями.

Оновлять і футбольне поле. На ньому планують виконати всі необхідні роботи з дренажу, освітлення та влаштування нового спортивного газону. Також плануються сектори для штовхального ядра, для стрибків у висоту та довжину, оскільки на стадіоні будуть тренуватися до олімпійських ігор олімпійці області.

Як повідомили у відділ громадського партнерства Львівської міської ради, пропозиції (зауваження) громадськості до проекту реконструкції стадіону мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

zaxid.net