Українська правда

Мер Одеси вже знає, що місто буде приймати матчі Євро-2012?

Сергей Шемшученко — 30 грудня 2008, 16:31

Депутат Одеської міськради Ігор Марков і одеська міський голова Едуард Гурвіц мали намір посперечатися на посаду мера щодо того, чи будуть в Одесі проходити матчі фінальної частини чемпіонату Євро-2012. Про це стало відомо в ході сесії міськради, повідомляє "Репортер".

Депутат міськради Ігор Марков заявив, що "ніякого Євро-2012 в Одесі не буде і це 100%". На думку депутата, проведення Євро-2012 в Україні також під сумнівом.

У свою чергу, мер Одеси заявив, що готовий посперечатися з депутатом, що чемпіонат буде проводитися в Одесі.

"Давайте посперечаємося, що Євро-2012 в Одесі буде, а на що будемо сперечатися?", - запитав мер.

Депутат Ігор Марков запропонував Едуарду Гурвіцу посперечатися на "мерське крісло". Однак Едуард Гурвіц підкреслив: "У вас же нічого немає, а ви хочете мерське крісло".

Ігор Марков запропонував у випадку, якщо чемпіонат буде проводиться в Одесі, подарувати Едуарду Гурвіцу партію "Родина" або підприємство "Союз".

У результаті суперечка так і не відбулася. Однак мер Одеси підкреслив, що, незважаючи на те, що коштів на реконструкцію стадіону "Чорноморець" немає ні в керівництва клуба, ні в міської влади він готовий посперечатися, що Євро-2012 в Одесі буде.

Нагадаємо, що Київ, Донецьк, Дніпропетровськ та Львів є основними містами для проведення Євро-2012, а Одеса та Харків є резервними. Утім лише на весні комісія УЄФА визначить, які саме міста будуть приймати Євро-2012.