Українська правда

Чіполліні в Донецьку представив команду ІСД

Сергей Шемшученко — 30 грудня 2008, 14:58

В Донецьку відбулася презентація першої в історії України професіональної велокоманди. Нова італійсько-українська стайня матиме назву "ІСД". В її складі виступатимуть, серед інших, італієць Джованні Вісконті та українці Дмитро Грабовський, Андрій Гривко і Денис Костюк. На презентації команди широкому загалу продемонстрували і форму, в якій виступатимуть гонщики "ІСД".

Новий велоколектив уже пройшов реєстрацію в Міжнародному союзі велосипедистів і увійшов до складу команд професіонального континентального дивізіону. У перший рік існування "ІСД", згідно з планами засновників команди, повинна увійти до еліти європейського велоспорту та закінчити сезон у 10-ці найкращих команд.

Вже у наступному році новостворена стайня має намір взяти участь у знаменитій, 100-й за ліком велобагатоденці "Джиро д'Італія". Після "Джиро" "ІСД" хоче підкорити "Вуельту".

Італієць Маріо Чіполліні працюватиме PR-менеджером новоствореної стайні.

"Я одразу погодився працювати в цій структурі, бо вважаю, що це перспективний проект із безліччю можливостей. Я дуже хочу передати увесь свій досвід хлопцям, які виступатимуть за "ІСД". Щодо самої стайні, я маю зробити так, щоб тут все відповідало міжнародним стандартам", - розповів Чіполліні на презентації.

megasport.tv