Українська правда

Павленко "поставив" 9 ящиків шампанського на своєчасну здачу НСК "Олімпійського"

Сергей Шемшученко — 30 грудня 2008, 09:23

Міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко упевнений у завершенні робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві до 2011 року. На прес-конференції Міністр відзначив, що він не сумнівається у своєчасній підготовці стадіону. "Я готовий посперечатися на 9 ящиків шампанського (що НСК "Олімпійський" буде готовий вчасно)", - наводить слова Павленка "Українські новини".

Крім того, він повідомив, що Мінмолоді вивчає можливість окремого фінансування підготовки збірної України з футболу до Євро-2012. Павленко підкреслив, що успішний виступ української збірної є однією із задач, виконання якої дозволить провести чемпіонат на гарному рівні.

Павленко очікує, що 2009 рік буде складним для розвитку спортивної інфраструктури. Зокрема, він відзначив, що в зв'язку зі сформованою економічною ситуацією практично припинене будівництво дитячих спортивних майданчиків, а також скорочене фінансування і ряду інших об'єктів спортивної інфраструктури. Однак незважаючи на економічну ситуацію, об'єкти, необхідні для проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, будуть готуватися, і на це передбачено відповідне фінансування.