Головне

Львів знову потрапив до зони високого ризику УЄФА

03.11.2008 17:18 128 0

УЄФА знову змінила ступінь ризику щодо будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові
"Ми декларували термін 31 жовтня щодо початку будівництва стадіону. Терміни порушені, тому ступінь ризику є вищий, ніж був", - повідомив 3 листопада під час прес-конференції директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

"Це накладає певне навантаження, терміни, які заявляють компанії, ми повинні перевіряти. Стадіон має бути збудований до липня 2010 року", - додав він.

"Компанія "Альпіне" минулого року подавалася на вибір кращого партнера і взяла певні зобов'язання, у тому числі щодо виготовлення проекту. Конкурс, який ми оголосили минулого року, передбачав будівництво стадіону за рахунок інвестиційних коштів, нажаль, наша пропозиція, яка полягала у тому, що ми виділяємо 25 га, 9 з них - вільної площі. Ці гектари не дали змоги компанії "Альпіне" залучити достатніх інвестиційних коштів, щоб побудувати стадіон", - повідомив директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний. Водночас він зазначив, що інвестор чи генпідрядник має погодити вартість з компанією "Альпіне".

www.zaxid.net

Коментарі ()