Українська правда

Ще одна перепона для організації Євро знайшлася на Волині

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 15:15

У Волинській області провальними виявилися роботи щодо будівництва доріг, які є важливими для проведення Євро-2012. Зокрема, із запланованих 160 мільйонів гривень на реконструкцію та будівництво доріг державного значення освоєно тільки 26 мільйонів. Про це йшлося під час апаратної наради у голови Волинської ОДА Миколи Романюка.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, передусім, зірвано роботи на шляху Київ-Ковель-Ягодин. "Причиною цього стали низькі темпи виконання робіт, затримка із виготовленням проектно-кошторисної документації, несприятливі погодні умови", - зазначив т.в.о. начальника служби автодоріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

У Волинській державній адміністрації також незадоволені будівництвом доріг: якщо в Луцькому і Ківерцівському районах роботи перевиконуються, то на Поліссі - виконання таких робіт незадовільне.

Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк додав, що роботи на шляху Київ-Ковель-Ягодин зірвано не через дії нинішнього керівника служби автомобільних доріг Волинської області Віталія Єрка, а через колишнього голову - Миколу Гнатіва. Голова Волиньради повідомив, що за вісім місяців роботи Віталія Єрка на Волині він мав 28 перевірок, починаючи СБУ і закінчуючи КРУ.

www.zaxid.net