Українська правда

Львівським паралімпійцям сьогодні перепаде щось від влади

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2008, 13:31

У сесійній залі Львівської обласної ради сьогодні, 17 жовтня, відбудеться урочисте вшанування спортсменів та тренерів - учасників ХІІІ літніх Параолімпійських ігор у місті Пекіні (Китай). Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник нагородить "Відзнакою обласної ради" за досягнення високих спортивних результатів, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги:

- дворазового чемпіона та срібного призера ХІІІ літніх Параолімпійських ігор у Пекіні (Китай) з легкої атлетики Романа Павлика;

- бронзового призера ХІІІ літніх Параолімпійських ігор у Пекіні (Китай) з плавання Антона Стабровського.

Під час урочистої церемонії голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник також вручить нагороди Львівської обласної ради "Подяка обласної ради" тренерам параолімпійців, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури й спорту та підготовку призерів і учасників ХІІІ літніх Параолімпійських ігор у Пекіні (Китай).

Нагадаємо, що цьогоріч Україну на Параолімпіаді представляли 126 спортсменів, які змагалися в 11 видах спорту. Українська збірна посіла почесну четверту сходинку в командному заліку, на рахунку українців - 73 нагороди: 24 - золоті, 18 - срібні і 31 - бронзова.

Від Львівської області на XIII Параолімпійських іграх виступало 14 спортсменів. Наша область посіла третє місце в Україні за кількістю представлених спортсменів. Львів'яни здобули чотири медалі: два золота та срібло виборов Роман Павлик з легкої атлетики, а бронзу - Антон Стабровський у плаванні.

zik.com.ua