Українська правда

Граці збірної України зіграли у плей-офф національного чемпіонату

Сергей Шемшученко — 19 березня 2003, 10:34

Вчора у Харкові відбувся другий матч в рамках півфінального раунду плей-офф чемпіонату України між командами СДЮШОР - "Барвінок" та АТЕК (Київ). Перемогу з рахунком – 6:3 святкували господарі майданчику. Цікаво, що у складі "Барвінка" грали хокеїсти національної збірної України – Дмитро Цируль та Роман Сальников, які у цьому сезоні захищали кольори московської команди "Крил'я Совєтов".

А кольори АТЕКА захищав Вадим Шайхрайчук, який цей сезон розпочинав у складі ярославського "Локомотива", а завершував у московському "Спартаку".

Отже доля путівки до фіналу вирішиться у середу у вирішальному третьому матчі, між цими командами, який відбудеться у Києві. За словами головного тренера команди "Барвінок" Едуарда Цируля перевага у психологічному плані буде на боці його підопічних, навіть незважаючи на те, що гра відбудеться у Києві. Хоча все повинно вирішитись на льодовому майданчику.

Також слід сказати, що переможець пари АТЕК – СДЮШОР - "Барвінок", фактично забезпечить собі друге місце у чемпіонаті України, та можливість грати у фіналі з київським "Соколом".

Громадське радіо