Українська правда

Динамо - Олімпік: онлайн-трансляція матчу УПЛ

Valeriy Ruchka — 24 серпня 2019, 10:00
Динамо - Олімпік: онлайн-трансляція матчу УПЛ

Дивитися онлайн матч Прем'єр-ліги між Динамо і Олімпіком. Початок - о 19:30.

Динамо і Олімпік підходять до матчу з новими тренерами. Ну як новими - якщо Динамо зробило конкретну заміну Олександра Хацкевича на Олексія Михайличенка, то Олімпік ще в процесі переговорів з Гораном Сабличем, а до київського матчу команду готував Ігор Климовський, який вже працював навесні з Олімпіком і робив це досить непогано - команда уникнула вильоту.

Дивіться також: Манчестер Юнайтед - Крістал Пелес: ОНЛАЙН

У Динамо було аж півтора тижня на підготовку до цього матчу. Після вильоту від Брюгге кияни повинні були б грати з Маріуполем, але цей матч перенесли на вересень через накладки єврокубкових графіків команд. Як виявилося, зустріч можна було б спокійно зіграти в неділю, оскільки Динамо більше в серпні єврокубкові ігри не зіграє.

Грунтовна підготовка, напевно, повинна додати Динамо і без того беззастережного статусу фаворита гри на НСК Олімпійський. У Олімпіка все погано, 14 здорових і доступних футболіста, сам склад дуже слабкий, команда програла чотири матчі з чотирьох. А у Динамо ще й зміна тренера, яка часто супроводжується позитивним емоційним сплеском в команді. Загалом, Олімпіку не позаздриш.

Онлайн-трансляцію матчу Динамо - Олімпік дивитися можна на телеканалі 2+2. Початок о 19:30.

Відео-трансляція матчу Динамо - Олімпік онлайн буде доступна на Чемпіоні.

Також: Setanta Sports Україна - онлайн-трансляція

Ліверпуль - Арсенал: онлайн - трансляція

Динамо Київ Чемпіонат України, УПЛ