Головне

УХЛ назвала найкращих гравців місяця

05.03.2021 10:05 2125 0
УХЛ назвала найкращих гравців місяця

Джерело - Чемпіон.

Українська хокейна ліга продовжує традицію визначення найкращих гравців чемпіонату.

Кращим воротарем лютого став голкіпер Краматорська Денис Короваєв. У 5 матчах з 7 "жовто-чорні" вигравали, обігравши бронзового та срібного призерів минулого сезону, а гру проти київського Сокола голкіпер провів "всуху". Всього ж в 7 матчах воротар відбив 93,1% кидків при показнику надійності 2.46.

Кращим захисником місяця названо представника Донбаса Єгора Журавльова. У 6 матчах лідер оборони донеччан закинув одну шайбу, заробивши коефіцієнт корисності +8. Всі зустрічі Журавльов провів з позитивним, або нульовим мікро-матчем.

Кращим нападником лютого став форвард Білого Барса Сергій Бабінець. Повернувшись на лід після травми, Бабінець очолив атаку білоцерківців. З 13 (6+7) очками в 9 матчах, лише в одній грі форвард не набирав результативних балів. У тому числі відзначався Бабінець в матчах, де "барси" брали очки – з Дніпром, Крижаними Вовками, Соколом" та Краматорськом.

Автором кращої шайби місяці став нападник Крижаних Вовків Шейн Хеффернан, який приніс своїй команді перемогу над Дніпром в серії булітів. Хефферанан заклав віраж, виїхав ближче до п'ятаку, обдуривши голкіпера, і замість того, щоб кидати, перевів шайбу на праву руку та завів шайбу за щитки Хомутова:

Коментарі ()