Головне

Дніпро прийме Донбас, Кременчук зіграє з Білим Барсом. Анонс 6-го туру УХЛ - Парі-Матч

Чи здобудуть Крижані Вовки другу перемогу в сезоні, як Білий барс зустрінеться з лідером турнірної таблиці і чим закінчиться зустріч чемпіона з віце-чемпіоном?
02.10.2019 09:37 1375 0
Дніпро прийме Донбас, Кременчук зіграє з Білим Барсом. Анонс 6-го туру УХЛ - Парі-Матч

Джерело - Чемпіон.

Чемпіонат України, УХЛ

6 тур

02.10.2019 МХК Динамо - Крижані Вовки

2 жовтня, о 18:05 на арені Салтівський лід МХК Динамо прийме представників столиці Крижаних Вовків. Минула зустріч команд завершилася з рахунком 6:2 на користь киян. У тій зустрічі переможці володіли ініціативою і впевнено почували себе на льоду. Уже в першому періоді Крижані Вовки відкрили рахунок і закинули дві шайби у ворота "динамівців". Другий і третій період був ще більш результативним для киян. Саме в поєдинку з харків'янами "вовки" здобули свою першу, і поки єдину перемогу в четвертому сезоні УХЛ - Парі-Матч. На цей момент Крижані Вовки і МХК Динамо займають 5 і 6-ту позицію в турнірній таблиці, відповідно.

Дніпро - Донбас

В цей же день херсонський Дніпро о 19:00 на арені Фаворит прийматиме ХК Донбас. Минула зустріч чинного чемпіона і віце-чемпіона завершилася перемогою Дніпра в овертаймі з рахунком 4:5. На останніх хвилинах основного часу Мікс Ліпсбергс зрівняв рахунок на табло, а Сергій Дорофєєв в овертаймі поставив крапку в матчі п'ятою переможною шайбою. Зараз Дніпро зміцнився на другій позиції в турнірній таблиці, а Донбас, не граючи одну гру, займає третє місце.

03.10.2019 Білий Барс - Кременчук

3 вересня о 18:45 на Льодовому Стадіоні в Білій Церкві Білий Барс прийме Кременчук. У кожному періоді минулої зустрічі кременчужани закидали по дві шайби. Матч завершився з рахунком 6:0, першим хет-триком у сезоні відзначився Микола Кисельов. На даний момент Кременчук не зазнав жодної поразки, і з п'ятнадцятьма очками займає першу позицію в турнірній таблиці. Білий Барс з двома перемогами залишається в другій трійці і займає четверте місце.

Коментарі ()