Головне

Четвертий сезон УХЛ стартує 14 вересня

Продовжено термін подачі заявок командами
31.07.2019 17:20 1964 0
Четвертий сезон УХЛ стартує 14 вересня

Джерело - УХЛ.

14 вересня матчем-відкриття Донбас - Дніпро стартує четвертий сезон української хокейної ліги.

Про це повідомляє офіційний сайт УХЛ.

"На сьогоднішній день у нас на руках є п'ять офіційних заявок на участь в сезоні 2019/20: від Білого Барса, Дніпра, Донбасу, Кременчука та Льодяних Вовків". Чотири клуби вже приступили до тренувань, завтра заняття розпочнуться і у Дніпра.

Раніше ми фіксували 31 липня як кінцеву дату для подачі клубами заявок для участі в сезоні. За останні два тижні ми отримали звернення від МХК Динамо та ініціативної групи з Києва з проханнями продовжити термін подачі заявок. Вчора ми провели нараду з представниками клубів, і, як виняток, дали можливість харківським і київським менеджерам вирішити питання участі команд до 10 серпня. Але ця дата вже остаточна - від кількості команд безпосередньо залежить календар матчів, який повинен бути складений якомога раніше. Це дасть можливість клубам заздалегідь спланувати логістику і заощадити кошти.

У цьому році планується проведення двох передсезонних турнірів - в серпні відбудеться Kremenchuk Open Cup, а на початку вересня пройде міжнародний Donbass Open Cup. Матч-відкриття чемпіонату буде зіграно в Дружківці 14 вересня, там зустрінуться Донбас і херсонський Дніпро", - зазначив виконавчий директор УХЛ Олексій Брага. 

Також в жовтні в Броварах відбудеться другий раунд Континентального кубка, господарем якого став Донбас. Наша команда зіграє з латвійським МОГО, румунським Брашовом і переможцем групи А. Найближчим часом відкриється продаж квитків на ці матчі, запрошую всіх підтримати українську команду.

Нагадаємо, збірна України у листопаді зіграє на турнірі в Естонії.

Раніше, на домашньому майданчику чинного чемпіона УХЛ Донбасу завершились роботи з заливки льоду.

Коментарі ()