Головне

Російського гравця НХЛ звинуватили у пропаганді та американізації

Гравці НХЛ висловилися проти Путіна
20.07.2019 13:27 2842 0
Російського гравця НХЛ звинуватили у пропаганді та американізації

Джерело - Чемпіон.

Російському захиснику Колорадо Микиті Задорову байдуже на критику, якій його піддали за жорсткі висловлювання про Росію. 

Про це сказав сам хокеїст.

  Актуально: Російський хокеїст: У Росії беззаконня. Я проти Путіна 

"Не буду називати всі імена, але ці експерти працюють на публіку. Вболівальники їх читають, гравці - і всі сміються. Мені теж смішно. Нормальна людина, не в рожевих окулярах - вона все бачить сама. А я - така людина, що не люблю мовчати. ​​Обов'язково висловлюся.

Хтось мені хоче заткнути рот. Що це пропаганда, що я американізувався. Але це смішно. Я ж розумію, що це повна маячня. Якщо людині не пофіг на свою країну і на те, що відбувається, то він повинен висловлюватися і щось міняти. Це мій шлях. Тому що я - публічна людина, як і Артемій Панарін. Ми не боїмося висловлювати свою думку.

Не хочу переходити на особистості і відповідати цим людям. Але буду гнути свою лінію, кажучи про те, що я думаю. Нічого з цим не зробите. Або погодитеся зі мною, або покритикуйте, або повз вуха пропустіть. Але це і є свобода думок ", - розповів гравець.

Нагадаємо, Микита Задоров підтримав Панаріна після його висловлювання про проблеми Росії. За що отримав навалу критики і звинувачень.

Коментарі ()