Головне

Український голкіпер гратиме в США

Минулого сезону Артур Оганджанян став найкращим за відсотком відбитих кидків у WSHL
19.07.2019 14:54 2096 0
Український голкіпер гратиме в США

Джерело - uhl.ua.

Український голкіпер Артур Оганджанян продовжив контракт з Ogden Mustangs, що виступає в північноамериканської WSHL ще один сезон.

Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

  Актуально: Екс-гравець Дніпра перебрався у Росію 

У сезоні 18/19 Оганджанян провів 30 матчів в регулярному сезоні, відбивши 93,8% відсотків кидків при коефіцієнті надійності 1.83. У плей-оф показники Артура були ще більш вражаючими - 8 матчів, в середньому одна пропущена шайба за гру і 96,1% відбитих кидків.

Такі показники дозволили воротареві стати найкращим за відсотком відбитих кидків серед усіх голкіперів WSHL і другим за коефіцієнтом надійності, а його команда поступилася у фінальній серії плей-оф.

Раніше Артур Оганджанян виступав в київському Беркуті в командах U16, U18 і U20, з яким вигравав золоті медалі чемпіонатів України і Білорусі в своїх вікових групах. У минулому сезоні воротар став найкращим гравцем молодіжної збірної України на Чемпіонаті світу в Дивізіоні 1Б і дебютував у національній збірній.

Також в 2018 році Оганджанян став володарем золотої медалі юніорського Чемпіонату світу в Дивізіоні 1Б, який відбувався в Києві.

Коментарі ()