Головне

Найталановитіший український хокеїст змінив громадянство

09.11.2018 22:14 2994 0
Найталановитіший український хокеїст змінив громадянство

Джерело - ua-football.

Талановитий український хокейний нападник Олексій Миклуха, якому 25 листопада виповниться лише 16 років, уже кілька тижнів як став словаком.

Про це сповіщає словацьке видання Sport.sk.

Про талант Олексія свідчить статистика: виступаючи за клуб Спішска Нова Веш U18, він з 82-ма очками (37 голів + 45 асистів) у 41-му матчі очолив список бомбардирів юніорського чемпіонату Словаччини-2017/2018. На старті ж нового сезону Олексій, виступаючи за австрійський Зальцбург, набив у відкритому юніорському чемпіонаті Чехії 31-не очко в 17-ти поєдинках.

Зауважимо, що чутки про можливе прийняття Миклухою громадянства Словаччини ходили вже давно. Проте відповідальні особи з української Федерації з тренерськими штабами національних збірних ставилися до тих балачок легковажно.

Торік Олексій виступав за юніорську збірну України (гравці, не старші 2000 року народження) на Кубку чотирьох націй у Будапешті і навіть став одним з найкращих бомбардирів турніру. На переможному ж для нашої команди домашньому мундіалі в дивізіоні ІВ Миклухи не було. Офіційно – тому, що старші партнери за командою наразі сильніші.

Коментарі ()