Головне

Мотор зіграє у SEHA-лізі з найсильнішим клубом Європи

12 клубів візьмуть участь у цьому турнірі
20.07.2019 14:39 2175 0
Мотор зіграє у SEHA-лізі з найсильнішим клубом Європи

Джерело - УГЛ.

Мотор у дебютному для себе сезоні у SEHA-лізі зіграє в одній групі з переможцем Ліги чемпіонів-2019 македонським Вардаром.

Про це повідомляє сайт УГЛ.

У дев'ятому сезоні турніру зіграють 12 клубів. За новою схемою розіграшу команди будуть розбиті на дві групи.

Група А: Вардар (Північна Македонія), Нексе (Хорватія), Татран (Словаччина), Войводіна (Сербія), Татабанья, (Угорщина), Мотор (Україна).

Група В: Загреб (Хорватія), Еурофарм (Північна Македонія), Металопластик (Сербія), Веспрем (Угорщина), БГК ім. Мєшкова (Білорусь), команда Пекінського спортивного університету.

Матчі SEHA-ліги будуть проходити по вівторках і середах, починаючи з 3-го вересня, і завершаться в квітні місяці 2020 року. Кожна команда гарантовано зіграє, як мінімум, дванадцять матчів.

Перший етап. Ігри в групах (вересень - грудень) в два кола (вдома і в гостях). Команди, що зайняли перші або другі місця в групах, переходять безпосередньо в чвертьфінал, а команди, які посіли третє-шосте місце в своїх групах, будуть брати участь в фазі плей-оф.

Другий етап. Плей-оф (лютий) за звичайною схемою (вдома і в гостях). Тут грають команди, що зайняли 3 - 6 місця в групах. Склади пар: B6 - A3, B5 - A4, A5 - B4, A6 - B3

Перші матчі пройдуть на майданчиках команд, вказаних першими в парах.

Переможці в матчах плей-оф отримають право зіграти в чвертьфіналі, де на них чекатимуть команди, що зайняли перше і друге місця після групового етапу (A1, B1, A2, B2).

Третій етап. Чвертьфінали (березень) за класичною схемою з двох матчів (вдома і в гостях): A5 / B4 - A1, B5 / A4 - B1, A6 / B3 - A2, B6 / A3 - B2. Команди, які перемогли в плей-оф, перші матчі проводять на своєму майданчику. Переможці чвертьфіналу отримують право зіграти у Фіналі чотирьох.

Четвертий етап.  Фінал чотирьох (квітень) SEHA - Газпром Ліга залишиться без змін, півфінал, фінал і матч за 3-е місце. Фінальні 4 пари визначаються наступним чином.

Півфінали:

Півфінал 1: переможець A5 / B4 - A1 - переможець B6 / A3 - B2. Півфінал 2: переможець B5 / A4 - B1 - переможець A6 / B3 - A2.

Переможці півфінальних матчів зіграють у фінальному матчі SEHA - Газпром Ліга, а команди, що програли - в матчі за третє місце. Переможцем фінального матчу буде проголошений чемпіоном SEHA.

Раніше, українські гандбольні команди отримали суперників у Кубку ЄГФ і Кубку виклику.

Нагадаємо,  Мотор звинуватив федерацію гандболу у некомпетентності.

Коментарі ()