Головне

Мотор заявиться в SEHA-League

Запорізький клуб готовий до виступу в міжнародному турнірі.
03.07.2019 12:15 1978 0
Мотор заявиться в SEHA-League

Джерело - Чемпіон.

З майбутнього сезону запорізький Мотор збирається дебютувати в SEHA-League - турнірі, в якому беруть участь чемпіони Словаччини, Хорватії, Угорщини, Румунії, Білорусі, Сербії, Північної Македонії, Боснії і Герцеговини. Переможцем турніру в минулому сезоні став Вардар (Північна Македонія), який паралельно переміг і в розіграші Ліги чемпіонів.

Про це йдеться у відкритому листі Мотора, в якому клуб виклав свою позицію щодо свого дебюту в міжнародному проекті SEHA-League.

Прийнявши пропозицію брати участь в майбутньому сезоні в SEHA-League Мотор зіткнувся з нерозумінням цього кроку з боку Федерації гандболу України. ФДМ бентежить факт, що одним із спонсорів SEHA-League є Газпром. Однак, дотримуючись цієї логіки, донецький Шахтар повинен відмовитися від участі в груповому турнірі футбольної Ліги чемпіонів, адже Газпром є також одним із спонсорів Ліги чемпіонів УЄФА.

"На жаль, керівники ФДМ не розуміють, що участь в такому конкурентному турнірі як SEHA-League принесе користь і відкриє нові можливості для гандбольного клубу Мотор і мінімум 7 наших гравців - членів національної збірної України, а також для ФДМ в цілому, - зазначає у відкритому листі.

Нагадаємо, Мотор завоював Кубок України з гандболу.

Раніше лідер Мотора став одним з найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів.

 

 

 

Коментарі ()