Головне

Трубін: Можу повернути місце в стартовому складі збірної тільки працею на тренуваннях

24.03.2024 19:59 377 0
Трубін: Можу повернути місце в стартовому складі збірної тільки працею на тренуваннях

Воротар збірної України Анатолій Трубін не може вплинути на рішення головного тренера національної команди Сергія Реброва щодо вибору основного голкіпера.

Про це Трубін розповів у інтерв'ю порталу ВЗБІРНА.

"Я не буду чесним, якщо скажу, що не засмутився. Звісно, засмутився, тому що хочеться грати, представляти свою збірну, але це рішення головного тренера, я його поважаю на 100%. Тим паче, ми виграли. Мабуть, тренер був у цій ситуації правий. Маємо те що маємо, продовжуємо працювати. Не вважаю, що в мене були невдалі ігри в Португалії. Якщо взяти всі мої матчі в клубі після матчу з Італією, то це були дуже гарні місяці.

Звісно, Реал – топ-команда, це вибір головного тренера. Я не можу цього ніяк змінити, тільки працею на тренуваннях. Хто вийде 26-го – побачимо. Луніну складно було відбити удар? Звісно, що складно. Це дуже вузьколобо, коли команда пропускає, а всі кажуть про воротаря. Це безглуздо".

Нагадаємо, що фінальний матч плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024 Україна - Ісландія відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена". Початок гри - 21:45 за київським часом.

Коментарі ()