Українська правда

Індзагі: Салернітана - команда, яка може створювати проблеми

— 1 жовтня 2023, 11:45
Індзагі: Салернітана - команда, яка може створювати проблеми
Фото: Getty Images

Інтер готовий боротися за скудетто цього сезону.

Про це заявив головний тренер комнади Сімоне Індзагі.

"Дуже важлива перемога. У першому таймі ми створили багато моментів, на мій погляд, повинні були забивати. Ми краще володіли м’ячем у другому таймі. Салернітана - команда, яка може створювати проблеми, особливо на Стадіо Аречі. Мали всього півтора дня, щоб підготуватися до матчу, хлопці доклали зусиль.

Актуально: Інтер хоче підписати новий контракт з Думфрісом

Могли зіграти краще в першому таймі, але команда завжди тримала форму. Коли зсунулися з мертвої точки, стало легше. Очікували, що Салернітана буде грати з іншою системою, але у мене є досвідчені гравці, які повинні були краще адаптуватися. Під час перерви ми розібралися з декількома речами та після цього показали кращу гру.

Читайте: Інтер зацікавлений у підписанні Іско

Лаутаро чудово стартував цього сезону. Але за два роки мого перебування тут він завжди був стабільним гравцем, цього разу отримав час трохи відпочити. Він наш лідер, капітан, він має так продовжувати. Перед першим туром я сказав, що ми хочемо виграти якомога більше матчів, як ми робили минулого сезону. Боротьба за скудетто - напружені переїзди, робота допізна та півтора дня на підготовку, але це варте того", - сказав Індзагі.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Інтер Салернітана Чемпіонат Італії, Серія А Сімоне Індзагі