Українська правда

Вацко: Ще у 2020-2021 роках я особливо не бачив якихось підстав критикувати Павелка

Віктор Слюсаренко — 22 липня 2023, 09:00
Вацко: Ще у 2020-2021 роках я особливо не бачив якихось підстав критикувати Павелка

Керівник УАФ Андрій Павелко призначив Андрія Шевченка головним тренером національної збірної України наперекір всім.

Про це сказав коментатор Віктор Вацко.

"Можемо говорити про Павелка різні речі, але з Шевою він в яблучко влучив. Вважаю, те, що він призначив Шеву головним тренером національної збірної України наперекір всім - ти ж знаєш, кумівство і тому подібне - вважаю, для нашого футболу це джекпот був. Знаєш чому? Бо я коментував всі матчі збірної під керівництвом Блохіна, Фоменка. Ми ще бачили яскравий приклад команди Петракова у Польщі у 2019 році - яскравий приклад стилістики українського футболу. Кайфували всі? Всі кайфують від того, що юніорська збірна виграла чемпіонат світу. Як вона виграла, в якому стилі?

Вважаю, Шева - ковток свіжого повітря для національної збірної. Це моя думка. І тут Павелкові треба належне віддати. Він на всіх забив, в принципі, як і зараз, на думку всіх та зробив свою справу. Але потім не знаю, що пішло не так. Наприклад, я ще у 2020 році, 2021 році особливо не бачив якихось підстав, щоб його критикувати.

Ну, потім пішла історія із заводом. Я не знав про цей завод. Ну я ж можу чогось не знати, правильно? Не знав про цей завод, ніколи не цікавився", - сказав Вацко.

Раніше Віктор Вацко заявив, що збудувати клуб без олігархів в українському футболі можливо.

Андрій Павелко Віктор Вацко