Головне

Павелко - про бійку з російськими гравцями: готовий надати Минаю юридичний захист

На бійку відреагував президент УАФ
14.02.2023 22:09 1372 0
Павелко - про бійку з російськими гравцями: готовий надати Минаю юридичний захист

Президент УАФ Андрій Павелко готовий надати Минаю юридичний захист та будь-яку іншу підтримку.

Про це заявив сам функціонер.

"Вчора в одному з турецьких готелів відбулася сутичка між футболістами нашого Минаю та командою з "країни 404". Інцидент, звичайно, закінчився перемогою України та вимагає чітких висновків.

По-перше, розмовляв із керівництвом ФК Минай. Запевнив у готовності УАФ надати юридичний захист та будь-яку іншу підтримку у зв'язку з провокацією, яку щодо футболістів клубу надали представники країни-агресора. Загалом УАФ гарантує кожній українській футбольній команді, де б вона не виступала, свою всебічну підтримку у разі виникнення подібних інцидентів.

По-друге, звернувся до Турецької футбольної федерації з наполегливим проханням вжити заходів щодо максимальної ізоляції агресивних російських футболістів не лише якнайдалі наших команд, а й футболістів інших країн також. Загалом вважаю, що на ситуацію з Минаєм повинні звернути увагу всі ті, хто сьогодні дозволяє собі розмірковувати над доцільністю послаблення спортивних санкцій проти росіян.

Ви ж бачите, що агресивна пропаганда пронизує буквально всі верстви суспільства "країни 404". Як наслідок її спортсмени фактично стають загрозою для інших. Єдиний шлях забезпечити безпеку спортсменам цивілізованих країн – це повний міжнародний бан росіян, включаючи Олімпіаду 2024 у Парижі! Слава Україні!” - зазначив Павелко.

Нагадаємо українські футболісти зламали пальці та ребра гравцям російського клубу.

Коментарі ()