Головне

Сидорчук назвав причину невдалого виступу Динамо

Футболіст прокоментував невдалу гру команди
10.02.2023 19:00 1566 0
Сидорчук назвав причину невдалого виступу Динамо

Проблеми гравців Динамо в осінній частині сезону полягали у психології.

Про це заявив капітан та півзахисник киян Сергій Сидорчук.

"Фактор війни упустити ніяк не можна. Це, напевно, одна з найважчих причин [такого виступу команди]. Початок начебто був непоганий, а потім як по синусоїді все пішло вниз, і ти нічого з цим поробити не можеш. Хоча на тренуваннях і фізичні дані - начебто все було б добре. Проблема була в психології в голові. Як з н, еї виходити? Тільки перемагати треба. Містер одного разу сказав: "Зараз ви повинні грати не як чемпіони, а як команда, яка бореться за своє виживання". І це надало такий поштовх.

Ми наїздили дуже багато, та це була велика проблема. Чесно кажучи, ми майже два місяці були без нормальних тренувань. Нині це все потрібно сприймати так, як воно є.

Якщо дивитися у комплексі та побачити, скільки Фенербахче підписав нових футболістів під цей сезон, там понад 20 трансферів вони провели. Далі Ренн. Якщо чесно, на початку сезону думав, що він буде точно другий у Франції. Якщо брати сам клуб, структуру, футболістів, яких вони беруть до себе і мають дуже гарну академію. З АЕКом вийшло таке… Не виправдовуватимуся, тому нічого не говоритиму.

І ще якраз у Лізі Європи нам не вистачило футболіста. Нам дуже не вистачало Миколи Шапаренка. Це не секрет ні для кого, що до травми він був нашим основним гравцем. Нам його не вистачало і не вистачає зараз", - розповів Сидорчук.

Раніше Сидорчук назвав двох талантів Динамо.

Коментарі ()