Головне

Директор Шахтаря: Найкраще, що може зробити Павелко для українського футболу - піти з нього

25.01.2023 14:38 2505 1
Директор Шахтаря: Найкраще, що може зробити Павелко для українського футболу - піти з нього

Президент УАФ Андрій Павелко має залишити свою посаду.

Про це заявив директор зі стратегічного розвитку Шахтаря Юрій Свиридов.

"Я вважаю, що протягом усіх 8 років його керівництва футбол в країні не розвивається, а деградує. У футболі немає прозорості, немає стратегічного бачення, немає проєктів, немає лідерства. Футбол використовується як інструмент підкреслення статусу, власного піару й вирішування політичних справ".

  Павелко – це дикий сором: журналісти знищують президента УАФ у соцмережах після його пресконференції

"Ми не бачимо динаміки розвитку: скільки побудовано майданчиків за рік, скільки в нас людей грає у футбол та як показники змінились останніми роками, скільки в країні тренерів, скільки побудовано стадіонів, скільки любительських клубів, які телевізійні рейтинги?"

  Павелко: Бюджет УАФ на рік - 400 з чимось мільйонів гривень

"Ми не знаємо, скільки УАФ отримала коштів від УЄФА та ФІФА й куди їх витратила. На сайті УАФ немає жодного річного звіту про розвиток у відкритому доступі. Також немає стратегії розвитку. Загалом жодних цифр і статистики, які би показували, звідки і куди ми йдемо. До речі, наразі немає тренера чоловічої збірної".

  Павелко: Трансфер Мудрика відбувся тільки завдяки тому, що ми розпочали чемпіонат

"Вісім років правління добре показали можливості чинного керівника УАФ. Ці можливості вкрай обмежені, тому я вважаю, що продовжувати немає сенсу. Найкраще, що наразі може зробити Павелко для українського футболу - це піти з нього, забравши всю команду й оточення. Заради кращого майбутнього", - написав Свиридов

Раніше KDK відмовилась від зустрічі з Павелком.

Коментарі ()