Українська правда

Суркіс: Я радий, що Шовковський буде працювати у команді

Віктор Слюсаренко — 11 січня 2023, 05:30
Суркіс: Я радий, що Шовковський буде працювати у команді

Динамо підпише з Олександром Шовковським, який увійде до тренерського штабу Мірчи Луческу, контракт до липня 2024 року.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

"З огляду на те, що Вукоєвич залишив Динамо за сімейними обставинами, виникло питання, що потрібно посилити тренерський штаб помічником для Мірчі Луческу. Містер дав добро на запрошення легенди нашого клубу Олександра Шовковського. Я був несказанно радий. Після чого зателефонував Олександру і запропонував йому роботу у київському Динамо. Він погодився. З 12 січня він приступає до своїх обов'язків.

Які обов'язки будуть у Шовковського в Динамо? Він буде помічником Мірчі Луческу. Раніше у нас працювали старі зірки, а тепер два молодих - це Олег Гусєв і Олександр Шовковський. Я дуже радий, що вони знову возз'єдналися. Ці хлопці дуже багато зробили для Динамо. З їхніми іменами пов'язані славні перемоги нашого клубу. Тепер вони будуть вчитися у Луческу тренерському мистецтву.

На який термін розрахований контракт з Шовковським? Ми підпишемо з Олександром контракт до липня 2024 року, як і у Луческу. Нехай працює. Його угода абсолютно не залежатиме від того, скільки буде працювати Містер в Динамо. Саша - молодий хлопець і у нього повинна бути перспектива в тренерській кар'єрі", - сказав Суркіс.

Динамо Київ Ігор Суркіс Олександр Шовковський