Українська правда

Циганков залишить Динамо вже до кінця січня

Віктор Слюсаренко — 10 січня 2023, 22:24
Циганков залишить Динамо вже до кінця січня

Хавбек Динамо Віктор Циганков бажає залишити київський клуб вже цієї зими.

Про це повідомляє футбольний журналіст Ігор Бурбас.

"Віктор Циганков залишить Динамо вже до кінця цього місяця. Це оптимальний варіант для обох сторін, які не дійшли згоди у питанні продовження співпраці. Нинішній контракт гравець підписував з умовою, що це його останні 5 років у Києві, даючи клубу час на трансфер. Непохитний у своїй позиції він і зараз.

Усі методи тиску з боку Динамо виявилися недієвими. Тож, аби не втрачати Циганкова безкоштовно влітку, його готові відпустити зараз. За певну компенсацію та обов’язковий відсоток з наступного продажу. Я чув про цифри 10 млн євро + 30% next sale. При цьому торги допускаються. Бажання футболіста - піти зараз. За гроші. Так совість буде чистою. Що дав на собі заробити. Бодай щось.

Претендентів на Циганкова вистачає, але це не ПСВ. Не Андерлехт. При всій повазі до них, але запити щодо клубу у хавбека значно вищі. Це Італія, Іспанія та Англія. Поки у цих країнах є клуби-середняки, які зацікавлені в ньому як вільному агенті. Наскільки знаю я, то далі розмов справа не заходить і до підписання якихось угод ще далеко. А куди поспішати? Часу на прийняття рішення ще вдосталь", - зазначив Бурбас.

Динамо Київ Віктор Циганков