Українська правда

Канчельскіс: росія купила всі матчі на ЧС-2018

Олександр Булава — 5 січня 2023, 13:13
Канчельскіс: росія купила всі матчі на ЧС-2018

Збірна росії підкупила своїх суперників на домашньому чемпіонаті світу 2018 року.

Про це розповів ексгравець Динамо, Шахтаря та Манчестер Юнайтед Андрій Канчельскіс.

"Збірна росії всі ігри на ЧС-2018 купила. Ви що, не знаєте про це? Ми грали домашній чемпіонат світу. Те саме, як Корея та Японія, коли вбивали італійців, винесли їх взагалі. Тож закінчуйте. Результат [роботи Черчесова] був на чемпіонаті Європи. Це найголовніший показник. З горем навпіл виграли у фінів, а якби їм потрапили, то взагалі біда.

На ЧС нас за вуха тягли. Плюс із ким ми там грали? З Уругваєм, який нас виніс. Іспанці, які незрозуміло грали. Це дуже дивна гра була. Повірте, згодом ця піна вийде назовні.

А ви не замислювалися, чому за один день прибирають тренера Іспанії? Ставлять Єрро, який незалежно від результату працюватиме у федерації. Думаєте, король Іспанії просто так прилітав? Повірте, є інформація - і все це вийде з часом. Багато цікавого дізнаєтесь.

Іспанія не грала, а мучилася. Діяли взагалі без воріт, бо бити явно вище – негарно. От і катали м'яч. Я що у футбол не грав, не знаю, що це таке? Тим більше, інформація була конкретна.

Можете вірити, можете ні. Але приїжджав король Іспанії, була конкретна домовленість.

Є інформація від конкретних людей, навіть футболістів. Не розкриватимуся. Хочу, щоб це не від мене виходило, а від самих гравців. Рано чи пізно зізнаються та скажуть. Час прийде і все буде ясно сказано", - відзначив Канчельскіс.