Головне

Поворознюк: Нам потрібна перемога над рінатовськими миротворцями

Президент Інгульця прокоментував своє потрапляння до бази Миротворця
03.01.2023 07:44 5328 0
Поворознюк: Нам потрібна перемога над рінатовськими миротворцями

Президент Інгульця Олександр Поворознюк звертається до генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, СБУ, щоб перевірили факти, на основі яких його було внесено до бази Миротворця.

Про це заявив сам власник клубу.

"Ви знаєте, я неординарна людина. Я мовчати не буду і дам точну та жорстку відповідь. До мене зателефонував володар сайту та каже: тут на вас інформацію хочуть злити, ви ж розумієте, ми на рекламі живемо, Гордон дає $500, а якщо заплатите більше, то публікувати не будемо.

Миротворець - це сайт, на якому публікується інформація про тих, кого автори сайту вважають ворогами України. Його створили Аваков, Геращенко, Тука, Яценюк та вся п****та, яка "бажає добра" Україні. Ілля Кива, радник Авакова, став першим із керівництва МВС, хто цілеспрямовано впроваджував базу даних Миротворець та використав його в оперативній роботі. Де зараз Кива? Далі треба щось казати? Думаю, не треба.

Гордон вихваляється, що вніс мене до сайту Миротворець. Слухай мене, каплоухий, уважно. Береш за руки Яценюка і всю ту пи***ту, яку я назвав, і йдете геть з України. У вас є унікальна можливість взятися за руки і втекти н****й, доки не закінчилися війна. У той час, поки ви ховалися в Чернівцях, ми з хлопцями з мисливською зброєю, б***ь, закопували н***й по вуха в землю колаборантів та рашистів і йшли з гвинтівками на танки! А ти мені, п****р, приписуватимеш зраду Батьківщині?

Що таке сьогодні Миротворець? Це вже не той сайт, який був у 2014 році. Зараз за бабулети все вноситься та виноситься. Я точно платити бабки не буду за те, щоб винести все. Звертаюся до генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, СБУ. Перевірте факти, на основі яких я був внесений в цей сайт і дайте відповідь народу. Впевнений, що за це хтось відповість.

І головне. Запам'ятайте, с**и: нам не потрібний мир, нам потрібна перемога! Перемога над цими всіма ринатівськими миротворцями, над вами, п****ами, г*****ами та олігархами! І ми її здобудемо, б***ь, чого б це нам не вартувало!"", - зазначив Поворознюк.

Коментарі ()