Головне

Коноплянка розповів подробиці зірваного трансферу до Ліверпуля

31.12.2022 08:08 1219 0
Коноплянка розповів подробиці зірваного трансферу до Ліверпуля

Вінгер Краковії Євген Коноплянка кілька років тому міг перейти до Ліверпуля.

Про це заявив футболіст.

"Якось мене по спинці хтось б'є і каже: "Привіт, я директор Ліверпуля". Я такий: "Та ні!". Спершу почав сміятися, думав, що це якийсь розіграш. Потім він представив весь свій персонал і сказав: "Ми тут із конкретною метою, можна прямо сьогодні проходити МРТ, і, якщо зі здоров'ям усе гаразд, то завтра ж вилітаємо до Ліверпуля.

Думаю: "Круто, отже, вже домовилися із клубом, чудово". Ліверпуль був упевнений, що Дніпро не відхилить пропозицію в 25 млн фунтів. У мене залишалося півроку за контрактом - ну, себто краще віддавати, чому ні? Я дав Дніпру що міг і ще й віддячив клубу за те, що мене виховали - усім добре.

Пам'ятаю, вже закінчувалося трансферне вікно, але Ліверпуль якось продовжив його на годину. Напевно вони подали якусь заявку, щоб це зробити. Я просив мене відпустити: "Будь ласка, це моя мрія". Умовляв як міг. Коли трансфер не відбувся, представники Ліверпуля мали шок: "А як це? Скільки тоді потрібно?

Наскільки я знаю, у Дніпрі хотіли бачити всю суму миттєво, а Ліверпулю потрібно було кілька днів на оформлення угоди", - заявив Коноплянка.

Коментарі ()