Українська правда

Ротань: Не варто переживати, чи я встигатиму на обох напрямках діяльності

Віктор Слюсаренко — 24 грудня 2022, 23:10
Ротань: Не варто переживати, чи я встигатиму на обох напрямках діяльності

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань несподівано отримав пропозицію очолити Олександрію.

Про це заявив сам фахівець.

"Варіант з Олександрією з’явився трішки несподівано. Запропонували очолити команду УПЛ, я повинен був швидко вирішувати. Безперечно, я думав над тим, що наступним кроком у моїй тренерській кар’єрі має стати самостійна робота в клубному футболі. Проте я не планував до літа брати таку відповідальність, хотів довести молодіжну збірну до завершення циклу її роботи.

Та коли почав ретельно зважувати всі за та проти, подумав - чому б і ні? Це новий виклик для мене. Мені це цікаво. Молодіжна збірна на ходу, основна робота щодо її формування вже зроблена. Залишається стежити за вже награними гравцями, селекційний процес уже завершений, ми знаємо більш-менш усіх гравців України та наших легіонерів у цій віковій категорії. Вони всі на виду, ми за ними стежимо.

Тож, зваживши всі моменти, я погодився взятися за цю роботу. Вдячний за розуміння УАФ, яка також зацікавлена в моєму розвитку. Я прийняв зважене рішення, тож не варто переживати, чи я встигатиму на обох напрямках діяльності", - сказав Ротань.

Нагадаємо Ротань визначився з тренерським штабом в Олександрії.

Олександрія Руслан Ротань