Українська правда

Шахтар майже повним складом слідкував за жеребкуванням ЛЧ, Степаненко мріяв про Ліверпуль

Андрій Твердохліб — 26 серпня 2022, 11:43
Шахтар майже повним складом слідкував за жеребкуванням ЛЧ, Степаненко мріяв про Ліверпуль

Напередодні донецький Шахтар дізнався суперників у груповому раунді Ліги чемпіонів 2022/23. Гравці та тренери гірників зібралися майже повним складом у президентській ложі НСК Олімпійського та спостерігали за перепетіями сліпого жеребу.

Мрія про Ліверпуль

За кілька хвилин до початку процедури жеребкування Тарас Степаненко зізнався, що мріє зіграти з Ліверпулем, з яким сам гравець і клуб ніколи не зустрічалися. Також півзахисник вибрав з кожного кошика суперника для свої команди6 Реал, Ліверпуль і Динамо Загреб. Тож мрії про англійський гранд так і залишаються мріями. А от з Реалом гірники зіграють втретє поспіль на груповому етапі ЛЧ.

До слова, головний тренер гірників Ігор Йовічевич хотів у суперники мадридців.

Могло бути гірше

Могло бути краще, а могло й гірше. Майже однаково оцінили склад групи F директор з футболу Шахтаря Даріо Срна та головний тренер Ігор Йовічевич.

"Битимемося до останнього. Реал Мадрид - це, звичайно, Реал Мадрид. Із Селтіком ми вже грали 18 і 15 років тому, відповідно, Лейпциг - хороша команда, тому скажемо так: могло бути гіршим, могло бути кращим", - сказав функціонер.

Йовічевич, у першу чергу та багато, говорив про Реал.

"Усе моє життя пов'язане з Реалом, напевно, Бог захотів, щоб я знову відчув Сантьяго Бернабеу, це був мій дім протягом кількох років. Багато моїх знайомих надалі там працюють. Буду радий знову їх побачити Еміліо Бутрагеньо та Рауля.

Реал - це гранд, найкращий клуб світу, всі хочуть грати з ним. Грати на такому стадіоні – це велика спортивна пригода.

РБ Лейпциг та Селтік - це зовсім інший профіль за стилем. Шукатимемо наш шанс, звичайно, могло бути набагато гірше, могло бути і краще. Ітимемо від матчу до матчу, потрібно покращувати нашу форму, щоб бути конкурентоспроможними на рівні Ліги чемпіонів, щоб гідно представляти Україну", - сказав коуч.

Також Йовічевич додав, що розпочати хотів з німцями.